Zoek in ons aanbod

Bergslicht ong - Bergen op Zoom

verkocht

Algemeen

Omschrijving

KOM HEERLIJK WONEN BIJ BERGSLICHT IN HET HAVENKWARTIER! Nog slechts 2 woningen beschikbaar!
Bouw is gestart!

Wonen midden in het historische Havenkwartier van Bergen op Zoom aan de rand van het centrum. Een kleinschalig woonplan met 59 woningen en appartementen, dat een prachtige verbinding vormt tussen de binnenstad en de gewilde wijk Havenkwartier.

Op de plek van de oude gasfabriek, het PNEM terrein, aan het einde van de Fabriekstraat ontstaat straks een intiem en gezellig woonplan met fraaie nieuwbouw eengezinswoningen, luxe appartementen, levensloopbestendige bungalows en een bijzondere patriciërswoning.

De woning betreft het type Special! Zéér grote hoekwoning, geschikt voor een groot of klein gezin. De woning is 6 mtr. breed en heeft een extra verdieping (3e verdieping), waardoor een enorme leefruimte ontstaat met mogelijkheid voor praktijkruimte, tuinkamer, een diepe tuin met garage ÉN een extra parkeerplaats in het hof.
Kort samengevat: een woning waar je écht alle kanten mee op kunt.

Type 4 special, bouwnummer 50, prijs € 390.000,- v.o.n.
• Woonoppervlakte ca. 191 m²
• Perceeloppervlakte ca. 122 m²
• Garage op eigen terrein
• Extra parkeerplaat in het Hof
• Compleet met keuken van Bruynzeel
• 4 slaapkamers en badkamer
• Multifunctionele ruimte op begane grond
• Eenrichtingsverkeer, autoluw
• Key less entry
• Vloerverwarming als hoofdverwarming
• Extra verdieping

In vroeger tijden was het Havenkwartier een belangrijk stukje Bergen op Zoom. Hier kwamen de schepen aan en bevoorraadden zij de garnizoenen van het Franse leger. Aan het einde van de vorige eeuw, toen het vervoer van goederen over de weg steeds veiliger en sneller werd, verloor de Haven grotendeels zijn handels- en logistieke functie en ontstond een rustige woonwijk, net buiten het drukke centrum van Bergen op Zoom.

Het Havenkwartier is de afgelopen jaren sterk in populariteit gestegen, dankzij de fraaie nieuwe huizen die moeiteloos mengen met de historische bebouwing. Maar natuurlijk zorgen ook de nabijheid van het water, het knusse winkelplein met bijzondere speciaalzaken en de unieke ligging tussen de historische binnenstad, park “Kijk in de Pot” en de boulevard langs de Binnenschelde voor extra aantrekkingskracht bij nieuwe bewoners. Kort gezegd; Het Havenkwartier en de ligging van BergsLicht daarbinnen is een uitstekende plek om te straks te wonen en te genieten.

Kenmerken

Overdracht
Koopsom€ verkocht,- v.o.n.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormnieuwbouw
Bouwjaar2018
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte191 m²
Perceeloppervlakte122 m²
Inhoud490 m³
Indeling
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingc.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin

Foto’s

house

Plattegrond

Locatie

Reageer of stel een vraagDeel deze woning