Zoek in ons aanbod

Wassenaarstraat 15 - Bergen op Zoom

€ 240.000,- k.k.

Algemeen

Omschrijving

Aan de rand van het stadscentrum gelegen voormalige slagerij met bovenwoning welke voorzien is van eigen opgang. Het bedrijfsgedeelte heeft een totale oppervlakte van 225 m² en de bovenwoning een woonoppervlakte van 77 m². Dit object valt onder Bestemmingsplan Centrum 5 en is uitstekend geschikt voor bedrijfsvoering met wonen of voor het ombouwen naar appartementen of studio’s. Zoekt u een bedrijfsruimte met mogelijkheid tot wonen of een beleggingsobject waarbij meerdere opties mogelijk zijn, plan dan snel een bezoek in!

Inhoud totaal: 1.166 m³ Woonoppervlakte: 77 m² Totale bedrijfsmatige oppervlakte: 225 m² Grondoppervlakte: 245 m² Bouwjaar: 1920, verbouwing 1989

INDELING EN NADERE OMSCHRIJVING

BEGANE GROND (VOORMALIGE SLAGERIJ)
Entree/hal voorzien van linoleum vloerbedekking, meterkast (3x 25 Ampère, kan afgezekerd worden naar 3x 63 Ampère), trapopgang naar de bovenwoning en toegang tot de voormalige winkel/slagerij.
De winkelruimte (ca. 50 m²) is voorzien van een glazen pui aan de voorzijde en deur met directe toegang tot de winkel/slagerij, tegelvloer en aluminium schroten plafond.
Vanuit de winkel een open toegang tot de voormalige uitbeenruimte voorzien van tegelvloer, systeemplafond, nooduitgang deur naar voorzijde, 4 stuks dakkoepels, geiser (eigendom), spoelbak, koelcel en toegang tot pantry voorzien van tegelvloer, wastafel, toiletruimte en kast met daarin opgesteld CV ketel (Remeha Avanta 2013), welke geschikt is voor het verwarmen van de begane grond en woonverdieping.
Vanuit de uitbeenruimte toegang tot voormalig kookgedeelte voorzien van tegelvloer, systeemplafond, onderverdelingskast voor krachtstroom, koelcel en wateraansluiting.
Vanuit het voormalig kookgedeelte toegang tot ruime bergruimte voorzien van betonvloer, vluchtluik naar achterterrein, eternietplaten plafond en toegang tot 2 kantoorruimtes, waarvan 1 kantoorruimte is voorzien van vloerbedekking, verwarming en dakkoepel en 1 kantoorruimte is voorzien van zeil en verwarming.

BOVENWONING (houten vloer)
Overloop met bergkast en toegang tot slaapkamer, woonkamer, badkamer en bergkast
Ruime woonkamer (ca. 32 m²) met erker aan de voorzijde (enkel glas), tegelvloer, balkenplafond, airco, verwarming, 2 stuks gaskachels en uitbouw aan de achterzijde met dakkoepel, PVC schroten wanden, deur naar platdak (boven de slagerij, bitume, ca. 20 jaar oud) en toegang tot keuken en slaapkamer 2.
Dichte keuken gelegen in de uitbouw aan de achterzijde en voorzien van tegelvloer en gedateerde keukeninrichting in L-vorm, voorzien van oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en spoelbak.
Slaapkamer 1 (ca. 8 m²) is gelegen aan de voorzijde en voorzien van zeil, 2 inbouwkasten en airco (niet werkzaam).
Slaapkamer 2 (ca. 7 m²) is gelegen in de uitbouw aan de achterzijde en voorzien van zeil, verwarming, inbouwkast en behangwanden.

ALGEMEEN
- Voormalig slagerij met bovenwoning gelegen aan de rand van het centrum
- Gelegen nabij de winkelvoorzieningen, treinstation, busstation en de uitvalswegen
- Het pand is gelegen in beschermd stadsgezicht en voorzien van dak- en vloerisolatie
- Oorspronkelijk bouwjaar is 1920, in 1989 is het pand volledig verbouwd (o.a. elektra vernieuwd)
- De bovenwoning is geheel voorzien van enkel glas
- Onder alle systeemplafonds (uitbeenruimte, kookgedeelte, bergruimte en kantoren) bevinden zich eternietplaten met daarboven stro, toendertijd als isolatie dienende
- Het pand valt onder het bestemmingsplan Centrum 5, toegestaan is bedrijfscategorie II, detailhandel, dienstverlening, kantoor en wonen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 240.000,- k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1920
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte77 m²
Perceeloppervlakte245 m²
Inhoud1166 m³
Inpandigeruimte225 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt ketel Remeha Avanta uit 2013
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuingeen tuin
Bergruimte
Inpandigeruimte225 m²

Fotos

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

Plattegrond

house

house

house

Locatie

Reageer of stel een vraagDeel deze woning